Trött...

Undehållande kväll med katten! :P Imorgon jobb... Måste sova nu:) Får posta något roligare imorn! :D

/The Berntsson

hmm..

Ibland önskar jag att jag hade pengar på mobilen så jag kunde ringa vissa samtal eller svara på sms.. Men har inga just nu och ser ingen större anledning just nu att ladda på den... Men bara att ringa om man vill mig något...:P Men ändå lite gratis sms vore ju inte fel...

Seg kväll... Hoppas dock att morgon dagen blir bra mkt bättre, vilket jag tror! :D

Ska sova...

/The Berntsson

Whiuu...

Måndag! Innebär jobb och fotbolls träning.. Men kommer tyvärr inte kunna närvara på träningen då jag har jour utifall att någon pizza ska leveraras från kiosken.. Känns jukt jobbigt.. Hade velat träna... Var ju längesedan man träffade BILLA och framförallt KARRE! Men får kompensera med träning på onsdag istället.. Och sen om jag orkar ta promenad idag.. Och eventeullt imorn... 

Dagens stora nyhet är att jag inte bär på någon form utav könsjukdom! :P Känns sjukt bra att inte ha varken Klamydia eller Aids! :D Det var det jag var på sjukhuset och kollade mig för när polisen stannade mig.... 

Kan fan fortfarande inte släppa att jag kom undan! Lever på det idag med! :D

Hade ett 28 minuter långt samtal med Hanna Bengtsson igår.. Var sjuk suprise att hon ringde mig! Väldigt trevligt då vi inte pratat på bra länge... Typ över ett år... hmm.. Vem vet kanske blir fika med Sandra Helena och Hanna någon dag! :D I hope!

Faktiskt konstigt hur man kan tappa kontakten med bra personer.. Vi gick liksom 3 år i skolan tillsammans.. Man hörs bara av när man träffar de på krogen och blir kanske inte mkt mer än ett hej..   Men det är väl så att friends come and go.. Och ibland så kommer aldrig vännerna tillbaka.. Tex hur mkt kontakt har jag med KAPTEN BILLA med flera om typ 10 år.. Lär inte vara mkt då jag redan fått cancer och dött! :P

Hade en diskussion med min feta katt idag.. Frågan är vart han ska ta vägen när jag drar till Turkiet om inte pappa är hemma?

Har frågat honom 5 saker..
1. Vill du ha ett nackskott?
2. Ska jag dränka dig?
3. Vill du bli överkörd?
4. Ska du svälta till döds?
5. Ska du hänga på till Turkiet och sola?

Fettot svarar samma sak på alla frågor och det är mjau, mjau, mjau, mjau och MJAU!
Tolkar det som att han inte bryr sig om vilket av alternativen det blir.. För efter jag matat honom går han upp och lägger sig i min säng i ren diss för att inte svara allvarligt på min fråga! SUCK!

Det får räcka för nu!

/The Berntsson


Dagens låt: Beyonce - Halo (HAAAAAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOO)
Dagens film: Burn after reading! 3.8 av 5 möjliga! Faktisk riktigt bra film men lite underlig!
Dagens bilder: Lungcancer? Så min lunga ser ut inom snar framtid? Intressant!
 



Eller min katts framtid? DOck så är det fel size på den katten! Min skulle jag behöva dränka i en sjö.. Han är liksom för fet för ett badkar!


Städat...

NU HAR JAG STÄDAT BORT DET MESTA HOS KAPTEN! KAPTEN NÄR DU LÄSER DETTA SKA DU TA DITT RUM OCH ALLA DINA KLÄDER! SEN FÅR DU FAN I MIG SVABBA! Annars kommer jag komma hit och skalla dig... Föresten så har du världens jobbigaste damnsugare!

/The Berntsson

Söndag igen...!

Söndag idag! Igår var det alltså dubbeldans på hotellet som vanligt löninghelg med mkt folk.. Kvällen började med att jag käkade våfflor hemma med fader och syster! Riktigt gott! =) Varpå jag gled med syster in till KAPTEN där förfesten utspelade sig! Närvarande individer var KAPTEN, SKUJA, SIMON, TOTTE, SOFIA, EMMA, HENKA, ROBBAN, JASP, MATTSSON och WIKET! Kanske glömde någon men skitsamma! Jag hade inte så mkt att konsumera i alkoholväg.. 4 st bärs.. Fick även lite mintu av ROBBAN... Var så jävla bakis från fredageen så jag var inte direkt på humör.. Och sen så kom jag aldrig heller in i någon dimma utan var för nykter! Men men.. Självklart kollade vi på matchen.. Inget att se.. Så jävla tråkigt! Läser på aftonbladet idag VAKNA VI VANN! Vadå fucking vann? Blev det inte 0-0? Eller är det en vinst? Hur fan i helvete kan man säga att vi vann när vi spela 0-0`? Om vi nu ska till VM ska vi väl för i helvete slå Portugal.. Annars har vi inget där att göra! Kul att precis ta sig till VM och sen inte avancera från gruppspelet!
 
Iaf... Sen blev det travande till Hotellet.. Tror nog att det var de mest meningslösa 110 kr som jag betalat i hela mitt liv.. Är man inte lite dragens ens då är hotellet i klass med kristallen när man är dragen! Tiden gick sakta och jag gick bara och vänta på att klockan skulle bli 2... Men saker som skedde inne å¨hotellet.. Henka blev svinfull! Robban och Mattsson bytte flickvän! Dvs Mattsson gick omkring med Frida halva kvällen och Robban med Sofia.. Såg ganska kul ut! :P Undra vad som hänt.. Om de bestämde sig för partner byte?:P  Annars hände nog inget särskillt som är värt att skriva.. Jo jag tror OSSIE blev ganska full.. hmm..

Så var väl den kvällen över.. Crashade hos Kapten och befinner mig där nu.. Det ser ut som ett helvete och man kanske ska städa lite åt KAPTEN så han har något att bli glad till när han kommer hem från matchen..

Har Föresten fått en ny mobil.. Den är 20 år gammal och batteriet är ungefär 3 gånger så stor som telefonerna som finns idag! :P NOKIA men vet inte vad det är för modell!

Summa sumarum.. Jag är inte bakis idag iaf.. Var en meningslös kväll.. Meningslösa pengar..

Agendan idag.. Söndag.. Äcklet sov även här hos KAPTEN.. (NOOBHAN).. Nee ska ta cigg nu städa lite och sedan på något vis ta mig hem.. :) Får se vad dagen eller männsikor erbjuder mig.. Blir väl en kväll hemma med fröken höger och msn som vanligt:P

HÖRS!

/The Berntsson

Dagens låt: Robyn - With every hearbet
Dagens film: The day the earth stood still! Skön film har jag för mig.. 3 av 5!
Dagens bild: Mig...


Lördagsnytt!

HAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLLLOOOOOOOOOOO!

Sitter hos kapten. ÄR bakis!:P Fast inte så jävla värst bakis! Igår.. Fest hos Elli eller förfest!.. Kom igång ganska segt... typ vid 10... Kul... Träffade Tobbe Lindros, Jonny och Kapten plus massa andra! 2 bärs, lite whiskey och cigg. Kul som fan.. Sen gick vi ut till det ultimataste stället i hela världen! KRISTALLEN for the win!

Kristallen är jaa bra? Kristallen är underbart! Kristallen är stället där det är så jävla patetiska muppar! Jag fattar fan inte varför man går dit! KRSTALLEN är så sjukt patetiskt och jag måste ju vara patetisk som går dit. Fucking Finspång!

Händer idag? Händer ikväll? Ta sig hem.. Städa? Gå ut ikväll? Har jag råd? Kommer det bli kul? Mkt frågor utan svar...

Är jag fortfarande för full av alkohol i blodet för att köra bil? Vem e Micke Lidberg.. Han har förfest?

Henka och Emma hakar inte ikväll... Myskväll? Sugen ¨på att röka igen... ska ta cigg plus kaffe..

detta blev bara jobbigt.. Varför skriver jag ens:P

Fuck iT!

/The Berntsson

Fredag...

Innebär supa........ Har egentligen inte råd.. Men har inget annat erbjudande från någon mer än KAPTEN! So sad! Jag sitter ogärna hemma en fredag..  IN I DIMMAN!

Finns på tele  om ni vill något 0762851127
/The Berntsson

26 Mars... Torsdag!

Idag vaknade Bernsson faktiskt sjukligt tidigt.. Berntsson vaknade kl 08:30 när han kan ligga och sova bort hela dagen! Självklart blev det cigg och kaffe som förgyllde morgonen! Drog hela dagen ut på att städa sitt rum! Berntsson såg senaste avsnittet av Lost strax innan lunch och det var sjukt bra! Städningen blev av mellan 13-15:00. Berntsson städade även lite i huset för att göra sin pappa glad!

Sedan Fick Berntsson erbjudandet att följa med Jennifer ut till stallet. Vilket inte direkt lockade! Men resultatet blev stallet! Berntsson anser att hästar är verkligen inget för honom! Man ska ta hand om hästens skit! Mata bjässen, borsta och sen ta ut saken för att springa runt lite i hagen! Visst hästar är inget för Berntsson men var kul att göra något istället för att sitta och pumpa ciggaretter hemma!

Berntsson åkte sedan hem och hängde lite i sitt ny städade rum! :D Faktiskt riktigt fint.

Sen blev det bestämt att Berntsson skulle med Ossie och Amanda för att kolla på film hos Jennifer! Berntsson har aldrig träffat Amanda så det blev en ny själ att lära känna! När Berntsson väl kliver in i bilen är första känslan av Amanda... Fy fan vilken jobbig person! Men men... Berntsson känner ju henne inte ännu! 10 minuter senare var de hemma hos Jennifer! Någon film blev det inte men tv och prat! Sen att det är en jävla mupp springades runt i huset vid namn LOPE är också jobbigt! Dock så är han lite söt iaf! Under kvällen pratar alla 4 om allt möjligt och Amandas jobbiga personlighet försvinner! Från att ha varit jobbig.. Blir hon nu faktiskt lite rolig och jätte trevlig! :P Fan vad Berntsson kan ha fel ibland! Kvällen avslutades med Gordon Ramsys tv-program!

Det var vad Berntssons dag hade att erbjuda.. Och nu sitter han gär i sin ensamhet och glor!0 Ska bli ett fredasnytt imorgon!

Allt för idag!

/The Berntsson

Dagens länk: www.isabellaskyline.blogg.se Amandas blogg för jag hade fel om henne! :P
Dagens låt: Magnus Uggla - Kung i baren!
Dagens film: Aliens filmerna! 5 av5!
Dagens bild: LOPE


Onsdag eller torsdag...

Hmm vad ska jag skriva nu...:P Igår var det onsdag... Dvs som vanligt innebär jobb och träning... Men det blev ingen träning.. =/ Varför undrar tydligen iaf Forsner! För att jag var absolut inte sugen... Var skapligt trött och enda jag orkade var att åka ner till kiosken och hälsa på min chef..! Vilket var trevligt! :) Kanske också var rädd för att åka in till Finspång och kanske bli tagen av polisen!? Jag mår iaf inte det minsta dåligt över att jag inte tränade idag.. Skönt att bara ta det lugnt!

Idag torsdag... Eventuella planer idag har jag nog inte! Frå se vad dagen har att erbjuda!
Berättade igår för fader min om min bravad med poilsen och allt han sa var bara synd att du inte åkte på att betala böter och att de inte drog ditt körkort!:P Trodde han skulle gå i taket över att jag kört hans bils för fort.. Men han brydde sig inte.. Det var ganska sjukt om man nu känner min pappa!

Har lite idetorka på vad jag ska skriva... Vill skriva något urballat konstigt eller roligt...  

Det blir iaf 14:de april som jag försvinner ifrån Sverige mot Turkiet om allt går enligt planerna.. Vi ska bila ner till Helsingborg.. Över till 'Tyskland, sen in i Tjeckien.. Sen vet jag inte vart vi kör om vi åker mor Greklnad eller Italien! Ska iaf bli en upplevelse och bila genom Europa!

Föresten visste ni att Australien är ungeäfr lika stort som hela Europa? Jag hade ingen aning om det.. Trodde Australien ungefär var lika stort som Tysklnad kanske.. Fast att jag inte visste det är väl kanske inte så konsigt;)

Lotorps IF torskade mot Bosna igår med 8-1! EricWikman Lotorps trogna spelare var och kollade på mathcen och gav mig den infon!

Hur det blir med bloggen när jag åker vet jag inte... Men min gissning blir att den mer eller mindre dör ut..!
 
Typ alla människor har lämnat mig nu på msn och jag sitter och trycker ensam här.. Kan inte sova för jag överdoserade mig själv med kaffe vid 6... =/ 

Ehh det får räcka for now!

 /The Berntsson

Still GLAD!

Hur ska man egentligen fira denna lycka? Har så mkt överskottsenergi att jag får hjärtinfakt nästan!:D

Nytt rekord också på antalet läsare på min blogg idag... Just nu 63 st som normalt ligger på 20 st.... Ganska kul! :D

Hmm Finspång en sävng kanske... :P Dock endast i laglig hastighet! Tror inte jag har samma tur 2 ggr om!:D

Ljusglimten i mitt liv hittills!!!!

Vaknade tidigt för att åka till sjukhuset ldag! Hade tid 9:20 men kom iviäg lite försent... Detta resulterade i att jag körde lite fortare än vanligt! Stressad som jag var kommer jag ut på 90km/h streckan mellan Finspång och Norrköping och ökar hastigheten till 130 km/h! Sen kommer det upp en bil bakom mig och lägger sig bakom! Som vanligt saktar jag ner vid poliskontroll platsen ner till 95 km//h och sen ökar upp till 130 och pendlar mellan 130-140km/h. Påväg mot slutet av streckan börjar bilen bakom blinka på mig och blåljus åker på.......................... =/ Det har varit den civilsnut som följt mig hela vägen!

Tankarna som snurrar i huvudet på mig.. Fuck Alanya, jag kan lika gärna tända eld på mitt körkort nu! Polisen ber mig kliva ur bilen och blåsa och sedan sätta mig i baksätet på deras bil! Shiiit!

Polismannen i passagerar sätet säger till mig att nu har vi följt efter dig i 2 minuter och du har haft en snitthastighet på 121.9 km/h och pekar på en liten skärm soim visar det han säger. Jag håller bara med! Lite snabbhuvudräkning och jag kan själv räkna ut att jag kommer förlora körkortet eftersom jag kört 30km +! =/
-Detta innebär att vi kommer ta ditt körkort och du kommer att få köra i 48 h till och få 3600 kr i böter! KLUNK!
Jag vet inte vad jag ska ta mig till när jag sitter där... Polismannen frågar, - Accepterar du boten?
-Ja det gör jag  säger jag.

Polisen i förarsätet börjar skriva boten. Jag suckar och frågar hur man kan göra med böterna om man inte har några pengar.. Polisen i passagerarsätet säger,
- Du får göra en avbetalningsplan med kronofogden!
Tänker bara fan i helvetes skit.
Det går 15 sekunder till och sen säger polismannen i passagerar sätet till den andra..
- Du kan sluta skriva boten..
- Vadårå?
Polismannen i passagerar sätet pekar på skärmen och allt är nollställt! Dvs hastighet plus tid!
Jag sitter som ett frågetecken!???? Polisen i passagerarsätet ger tillbaka körkortet till mig och säger hej då och kör inte för fort!
Jag LER, JAG LER STORT!
Frågar varför blir det inga böter?`
- Polisen svarar vi har inga bevis mot dig nu och kan inte få igenom böterna eftersom skärmen är nollställd.....
Jag kliver skrikande inombords ur bilen och läser MAKULERAD på boten!

Tror ni jag är lycklig? Är dett gud som förlät mig för att jag körde förfort? Har jag sjuklig tur?
Eller är det så att jag hade tur med polisen i passagerar sätet som satt med dosan i knät och tröck på reset så hastighet plus tid försvann?? En mänsklig polis!

HUR SOM HAVER!!! JAG ÄR IDAG VÄRLDENS LYCKLIGASTE PERSON OCH MÅ HA HAFT SJUKLIG TUR NÄR MAN KOMMER UNDAN DETTA! JAG ÄLSKAR POLISEN!!!!

DAGENS BILD: POLISEN




 

Monday...

Måndag innebär jobb och träning! Vilket resulterar i en mer eller mindre död Berntsson! Precis... Död... Så blir det alltid ett jväla jidder om att jag ska blogga när jag är sjukligt trött! Vad ska vi skriva idag då? Jag skulle egentligen ha gått till träningen... Men försvo mig så det fick bli bil. Vilket var skönt eftersom det snöar efter träningen! Och orka gå hem efter träningen då!

Som vanligt räcker det med att jag rör mig snabbare framåt än att gå så kommer jag upp i flås och nästan dör av andnöd! Ciggaretterna och min fettma är ingen bra kombination när det kommer till fotboll! Coach säger mer eller mindre varje träning! Bra jobbat Berntsson alltså du har ju riktig potential om du bara kommer igång med träningen! Det är fan synd att du ska utomlands! Frågan är varför han säger det? Är det för att vara snäll mot mig och jag ska tro att jag kan platsa i a-laget rent teoretiskt sätt. Är det för att eliminera mina självmords tankar? :P Eller är det så att om jag går ner 10 kg slutar röka skulle kunna vara bra på fotboll? Iofs just nu skiter jag i vilket.... Ska iaf supa skallen av mig i Turkiet och kommer antaligen tillbaka fetare än resten i laget tillsammans:P Fast då säger turken i kiosken att man inte går upp i Turkiet utan svettas bort allt fett. Iofs det kanske e sant för jag gick ner  i Tukrkey last year! :D

Idag ringde även min turkiska chef till mig! Väldigt trevligt.. Man får fan glädje känslor av att prata med honom! Hur jävla kul det kommer bli i Turkey iår! Även om det kanske blir en rasslig start med ekonomin tror jag allt löser sig!

Idag saknades KARRE på träningen! Påstår att hanär sjuk!?? Fake sjuk eller sjuk? Man kommer iaf och visar sig så man får träffa Berntsson tycker jag!

Ja det får räcka... Nu ska jag snart däcka... Blir nog ett serie avsnitt sen återhämtning från träningen genom att ligga och snarka ikapp med katten!

/The Berntsson

Dagens låt: Celine dion -  I'm your lady! (Världens bästa artist)
Dagens film: Walk the line! 4 av 5!
Dagens bild: KARRE (David Gustavsson)



Ljusglimtar i Berntsson liv och baksidan!

Billa says:

Du har levt ett intressant liv och du borde dela med dig av ljusglimtarna

Ljusgliimtar i mitt liv! BILLA är faktiskt en av ljusglimtarna som iaf försöker hjälpa mig med bloggen så jag har något roligt att skriva! Det ör stort BILLA att vara en ljusglimt i BERNTSSONS liv!


0-7 års ålder!

Ljusglimt 1! Berntsson föddes den 15 september 1987!
Baksidan! Det säger väl sig självt jag kom till världen för att erövra den och tilta så mkt personer jag kan! Speciellt min syster!

Ljusglimt 2! Berntsson lär sig gå!
Baksidan! Jag kan ta mig till ställen där folk inte vill jag ska vara!

Ljusglimt 3! Berntsson lär sig prata!
Baksidan! Berntsson kan nu snacka skit om personer och ställa mkt jobbiga frågor i många sammanhang!

Ljusglimt 4! Berntsson lär sig cykla och får en cykel!
Baksidan! Berntsson är en fara för allmänheten! Berntsson lägger cykeln bakom pappas bil! Pappa kör över den! Berntsson kostar ännu mer pengar!

Ljusglimt 5! Berntsson får veckopeng på 10 kr!
Baksidan! Berntsson är en allmän fara när han nu får följa med syster ner till kiosken och köpa sin turtleglass varje lördag på sin cykel!

Ljusglimt 6! Berntssons veckorpeng höjs till 20 kr!
Baksidan! Syster lurar av mig att köpa klistermärken av henne för 2 kr st som hon köper för 50 öre och får med ett tuggumi!

Ljusglimt 7! Berntsson ska ut i landet för att klippa gräslök till maten! Under altan sitter syster vänd mot honom med sitt långa hår! Berntsson tar tag i en näver hår och klipper av det! Berntsson springer för livet och bränner massa kalorier runt tomten!
Baksidan! Syeter hinner ifatt honom eftersom hon är 6 år äldre och ger honom en sådan fet smäll över ansiktet att Berntsson springer in i tvättstugan och låser in sig i 2 h! 

Ljusglimt 8! Syster måste klippa av sig sitt långa hår för Berntsson har klippt för mkt av det!
Baksidan! Det finns ingen baksida med denna ljusglimt! 

Ljusglimt 9! Berntsson börjar skolan!
Baksidan! Berntsson börjar få IQ!

Ljusglimt 10! Berntsson börjar spela fotboll!
Baksidan! Berntsson blir inte fetare!

 


7-13 år!

Ljusglimt 11! Berntsson blir målvakt!
Baksidan! Finns ingen baksida!
 
Ljusglimt 12! Berntsson inser att han kan få gratis godis i kiosken genom att sjtäla godis!
Baksidan! Berntsson lägger grunden till fettma!

Ljusglimt 13! Berntsson upptäcker hur skönt det är att tillfredställa sig själv!
Baksidan! Berntsson blir mindre social! Berntsson blir attraherad av tjejer i sin klass!

Ljusglimt 14! Berntsson super för första gången! 
Baksidan! Finns ingen baksida med denna ljusglimt!






13- 17 år!

Ljusglimt 15! Berntsson börjar festa allt mer!
Baksidan! Finns ingen baksida med denna ljusglimt!

Ljusglimt 16! Berntsson blir av med sin oskuld! 
Baksidan! Berntsson har sex före äktenskap!

Ljusglimt 17! Berntsson upplever kärklek!
Baksidan! Berntsson inser att kärlek typ bara gör förbannat ont!





18-21 år!

Ljusglimt 18! Berntsson får gå ut på krogen!
Baksidan! Mina äldre vänner blir inte av med mig lika lätt!

Ljusglimt 19: Berntsson får körkort!
Baksidan! Berntsson är en ännu större fara för allmänheten!

Ljusglimt 20! Berntsson börjar röka!
Baksidan! Finns ingen baksida med denna ljuglimt för det är sjukligt gott och skönt!

Ljusglimt 21! Berntsson träffar BILLA och blir vän med honom!
Baksidan! BILLA får dras med Bentsson ibland! Och låtsas tycka om  Berntsson!

Ljusglimt 22! Berntsson får handla på systemet!
Baksidan! Finns ingen baksida med denna ljusglimt!

Ljusglimt 23! Berntsson drar till KOS och utbildar sig till bartender!
Baksidan! Finns ingen baksida med denna ljusglimt!

Ljusglimt 24!  Berntsson drar över till TURKIET (ALANYA)  utan några pengar för att festa med gänget som åker dit på semseter ihop på det bästa!
Baksidan! Mina vänner blir inte av med mig! Berntsson glömmer hela bartender utbildningen!

Mörkglimt' 1! Sommaren tar slut och säsongen i Turkiet! Berntsson har supit bort alla pengar och lånar för att komma hem! Det är piss i Sverige! Alla mina vänner måste umgås med mg igen!
Baksidan! Berntsson får träffa BILLA igen!

Ljusglimt 25! Berntsson ska till ALANYA i sommar igen!
Baksidan! Berntsson har inte tillräckligt mkt pengar för att åka 13:de april. Hans vänner slipper dras med honom!

Ljusglimt 26! Berntsson skaffar blogg!
Baksidan! Man kan bevaka Berntsson och vad han styr med! Samt kanske jag ger några som har tråkigt något att göra på internet! 

Hmm! Finns mer info att tilägga på vissa ljusglimtar! Ni kan önska om jag ska skriva mer info om någon ljusglimt! Dock inte säkert att jag gör det!






Över till lite mer meningslösare info! Idag har jag vaknat och bara suttit hemma! Fan nu har jag inte skrivit fredagsnytt igen! Ni får påminna mig mitt i veckan så jag kan posta ett!  

Orkar inte skriva meningslösa saker som att jag tex igår åkte omkring lite med bilen och spelade lite tv-spel och la miig halv 5. Fast det var kul! Även om alla ljusglimtar är mer eller mindre meningslösa precis som denna blogg.
 
Det får räcka för nu...

/The Berntsson

Dagens låt: Fragma - Tocas Miracle
Dagens film: Terminator filmerna! 5 av 5 såklart!
Dagens bild: Terminator



Roligt inlägg....?

Vad är ett roligt inlägg?

Min katt och jag inväntar döden!

Min katt e tjock!

Jag e tjock!

Jag och min katt är som bröder!

Vi lever för att sova och äta!

Äta sova och gnälla så mkt som möjligt över saker och ting innan vi dör!

Jag och min katt har ungefär lika mkt IQ.

Han kanske har lite mer än mig!

Men jag tycker inte om honom för det!

Min katt och jag brukar spela fotboll!

Han är också vänster fotad!

Jag är avundsjuk på honom!

Han är bättre än mig!

Min katt har inga drömmar!

Det har inte jag direkt heller!

Min katt och jag inväntar bara att våran övervikt tar oss till döden!

Dagens film :Love actually: 5 av 5 möjliga!
Dagens bild: Inte min katt men storleken är ungefär densamma!


/The Berntsson

Livet..

Livet..
Du lever livet en gång...
Och allt du strävar efter är någonting du rent teoretiskt sätt inte kan få...
Det är något du kan "se men inte röra"...

Ska du spara och vänta hela livet och hoppas du uppnår vad det krävs för att få det?
Dvs du ger upp livet i övrigt och allt du gör är för att försöka hinna få der innan du dör?.

Eller lever du livet utan att försöka nå det du vill ha, och nöjer dig med det faktum att du aldrig kan få det?
Dvs du sätter dig i trejde klass förrst och kanske hinner uppnå andra klass men når aldrig första klass?
Fast att andra klass aldrig kommer upp i den klass som du vill ha?

Tänk om du går och sparar och väntar hela livet och sen när du når det blir du påkörd och dör?
Det kanske är dags att inse att" se men inte röra" är "se men aldrig få röra".

/The Berntsson

Thursday!

Nu mår jag faktiskt riktigt dåligt... Jag klev upp på SKUJAS våg nu imorse och jag har gått ur 0.1 tons klubben.. Vet jag skäms.. Vägde 97.7 kg vilket innebär att jag gått ner från min toppvikt på ca 103 kg sen jag börja träna igen.. Målet är ju dock 95 kg innan 13 april och det känns som en möjlighet nu. 

Igår så gick jag till träningen vilket är ungefär 7km.. Sen fotbolls träning mellan halv 7 - halv 8.. Sjukligt jobbigt ansåg jag som sprang omkring som ett flåsande fetto...  Jag fattar inte hur killarna i laget orkar träna fotboll.. Ville sluta träna efter typ 2 löpningar... Min syre upptagningsförmåga är ju inte den bästa eftersom jag röker.. Efter vi spelat fotboll går ju hela laget upp till medley och kör träningspass mellan 8-9.... Önskar jag aldrig gjort det... Förra onsdagen tyckte jag flowing var jobbigt... Men igår!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aldrig kört något värre i hela mitt liv! Ingen aning vad passet kallades men idag staplar jag fram som jag blivit rövknullad i varenda muskel...

Efter träningen gled jag plus WIKET med hem till SKUJA och övernatta där... Lite mys med pojkarna är aldrig fel.. ;)

Helt seriöst finns det något bättre än att vakna med att det är soligt ute? Man mår så jävla dåligt i Sverige när vädret är kasst varenda jävla dag.. Och idag skiner solen så det blir motsatt effekt.. Man blir faktskt glad!
KAFFE, CIGG plus SOL är nog fan i mig livets mening! Ni som inte röker förstår inte hur underbart det är.. =)

Idag på agendan finns inget planerat.. Sitter ju nu hos SKUJA och vi ska eventuellt gå på promenad...

GÅRDAGENS SKÄMT: KAPTEN SKA TA KÖRKORT!!!!????????

Nej nu ska jag gå och sätta på lite mer kaffe sen ut i solen.. Kanske postar något med väsentligt ikväll...

/En staplande rövknullad Berntsson



Slödag!

Godmorgon, Gokväll eller Godmiddag. Middag... Nu blev jag hungrig! Klockan är dock 22:28 får inte äta nu... Men älskar att äta nu. På senare tiden har jag börjat ätit på nätterna vilket inte e bra... För det resulterar en massa fett som landar på min mage och övriga kropp. Måste sluta med det... MEN MAT E GOTT!

Lite om gårdagen så jobbade jag och sen spelade vi match mot trix på bollfältet inne i Norrköping. Vi förlorade! Inte så betydelsefull match. Sämst på plan tyckte KAPTEN att han var... Men BERNTSSON var sämre=) Vi förlorade med 6-3 tror jag, Idag har jag inte gjort ett skit.. Har sett HOUSE och sen spelat lite tv-spel.

Jag vet att ni vill att jag ska blogga oftare.. Många går säkert in här 2 ggr per dag men så finns inget meningsfullt blogg inlägg att läsa! Kanske borde börja tillfredställa er och kanske skriva lite oftare. Men det e så jävla jobbigt ibland!

Berntsson - Alanya 13 APRIL! says:

Det är jobbigt

Jennifer says:

har du nått bättre för dig?

Precis som Jennifer säger så har jag ju egentligen inget bättre för mig..! Men ni kan ju komma på lite förslag om vad jag kan skriva om... ? BILLA du har alltid något i bakhuvudet... Som tex min favoritfilm:P! KARRE du har vild fantasi om det mesta... Tyck till lite och hjälp mig forma bloggen! Släpp ballen och kommentera något vettigt! Jag har iaf släppt min en liten stund nu för att skriva.

Min favoritfilm... Hmm jag skulle nog säga Fäbodjäntan! Den e fan sjukt bra... Om ni inte har sett den rekomenderar jag nedladdning av den eller köpa den.. Lite popcorn och cola så är kvällen fixad! LÄTT 5 av 5! 

Annars tror jag faktiskt mina favortifilm är A walk to remember eller Armageddon! Som liten var jag så sjukt fascinerad av Rymdfärjor därför är Armageddon en av de bästa som skapats:P

Kanske ska till SKUJA imorn och sova där efter träningen! Sen ska vi gå på morgonen!

Det får räcka för ikväll!

/The Berntsson

Dagens låt: Dj Ella - Shine like a superstar!
Dagens ord: FAN!
Dagens film: Fäbodjäntan! Lätt 5 av 5. Var lägesedan jag såg den!
Dagens bild: Fäbodjäntan! <3


Söndagsnytt!

HEJ ALLA GLADA MUPPAR SOM LÄSER MIN BLOGG!
 
Vad ska jag posta i söndagsnytt då? Jag hade ju fredagsnytt via mobil förut.. Alla som inte vet vad fredagsnytt är så är det lite väsenliga saker som händer runt omkring i veckan och eventuella planer inför helgen!

I fredags fyllde kapten år.. 23 år.. Vissa söp då men jag satt bara hemma och degade... Har inte riktigt råd att supa!

Igår kväll blev det borta match mot Ljungsbro i Linköping! Det är faktiskt ganska sjukt att jag är med.. Dock kanske vi saknar folk... Men jag orkar mina 25-15 minuter sen är jag död. :-P Men men RAZZE gjorde faktiskt ett riktigt snygg 2-1 mål. Kan inte beskriva hur han gjorde det med ord. =) Jag hoppade in sista 20 min.. Härligaste minuterna var ändå när jag fick en smörpass av KARRE som jag slog in i mål... ALLA ÄLSKAR BERNTSSON! Den känslan infann sig precis efter målet då alla kommer och klappar på mig som jag vore en liten katt (stor katt). Alla älskar mig  när jag gör 3-1 målet och vi vinner med 3-2 och jag blir matchhjälte! Det lever jag på idag och även imorgon! :D Alla älskar BERNTSSON inte ofta man känner den känslan!  BERNTSSON 0.1 tons klubben skrivs in i böckerna som andra man att göra mål i den klubben! Jag tänkte även på mitt snitt på planen.. Jag har gjort ett mål och spelat ca 1 halvlek hittills det är ett så sjukt bra snitt att jag egentligen borde sluta nu när jag är på topp. Alltså ha snittet att man gör 2 mål per match skulle bli väldigt många på en säsong! :D Sen ska väl även BILLA ha en kyss för att han var kapten som ledde FFK till seger. Konsumera alkohol dagen innan match är förövrigt dålig stil. Speciellt vänsterbacken! Nämner inga namn men de vet nog vilka som ska ta åt sig..

Jaha vad ska vi mer skriva? 1-4... Säger det resultatet någon? Hmm är inte på så urballat humör idag... Hittar inte riktigt känslan.. Hmm jo just det ROBBAN har väl mer eller mindre flickvän nu.. Vilket innebär att om man nu ser honom 2 ggr i månaden så blir det typ 1 gång i månaden. Sen kanske även någon mer hittar sin kärlek snart... ?

Igår kl 2 på natten fick jag ett väldigt meningslöst men trevligt besök! OSSIE och JENNIFER ringer mig och kommer ut hit och glor och snackar skit i 35 min. 

Var föresten ute på pormenad förut.. Skulle gå till Finspång och ´tillbaka.. Men det resulterade i att jag kom till kiosken och tillbaka.. ! Jag vet jag är lite slö...! 

/The Berntsson

Dagens film Sin city: Väldigt bra film! 4 av 5.
Dagens låt: Coldplay Ft Jay-Z - Lost Remix
Dagens bild: KAPTEN






 



Fetto...

Som vanligt efter mitt jobb igår så beslöt jag mig för att sova lite innan träningen.. Tänkte jag vaknar garanterat innan och åker och tränar.. Vaknade kl 18:00 och var så sjukligt cp seg! Tanken var att jag var för trött för träningen, plus att jag var försenad då samling är kl 18:00... Sätter mig vid datron som vanligt... Läser...

Billa said:

TRÄNING IDAG DIN FETE JÄVEL!

Billa said:

samling 6, gå ner i vikt innan alanya så att du kan supa,knulla och sola!

Billa said:

annars blire bara supa och sola vet du va?

Jo Billa fick faktiskt iväg mig till träningen igår konstigt nog... :P Vet inte om jag önskar han gjorde det eller inte... Idag har jag så sjuk träningsvärk att jag inte kan röra mig...  Flowing.. Aldrig kört det och hoppas jag aldrig upplever det igen!

Sen så körde jag även boxning ihop med Billa på flowingen och han puschade ihjäl mig.. Sen efter när vi ligger och slappnar av.. Säger jag till Billa... Om våran "flowingledare som är en tjej" -Tänk dig henne i sängen om hon är såhär när hon tränar oss! Billa lägger en kommentar lite högre än mig som hon antaligen hör.. -Berntssonn du blir bara kåt av att höra hennes röst! Ledaren säger något i stil med.. - Tur att jag redan  är gift!... Väldigt snyggt må jag säga! Men summa sumarum, när man kört ett pass med henne, så är det sista man tänker på att få henne i säng! VEM FAN SKULLE ORKA I HENNES TEMPO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dagen idag.. Ja dagen idag.. Inget vettigt alls.. Har tvättat lite och städat.

Det är nog nu bestämt att jag och min chef bilar ner den 13de april istället för 15de.... =)

/The Berntsson

Dagens film: Stormbreaker! KASS FILM som hade potential 1 av 5!
Dagens bild: Jag inom snar framtid I guess, Dock saknas syretuben!






Trött...

För trött för att skriva något relevant... Det får vänta till morgondagen!

/The Berntsson


Mars, dag nummer 9..

Idag har på agendan inte hänt något särkillt. Gick dock upp och gick 6 km imorse innan jobbet. Värsta jag gjort i mitt liv eftersom jag sov ca 3 h inatt. La mig för att sova klockan 15:00 i någon timme... Sov till 18:47. Försvo mig till träningen. Suck! Jag skyller dett på KARRE och RAZZE för de inte väckte mig i god tid. Även om de nu ite visste om att de skulle göra det.. Men skitsamma... Träningen uteblev och jag är nu fetare än vanligt..

Lillnoja fyller år idag.. GRATTIS!

Hade föresten en väldigt skum dröm inatt som jag typ inte minns, men minns lite den var skum!

Diskuterade idag lite med min chef. Hur patetiskt Sverige egentligen är..  Grått, tråkigt, kallt och det finns inget att göra.. Förutom att sitta vid internet och vara social.. För att läsa någons blogg eller aftonbladet.se. Ganska enformigt.. Iaf om man inte skulle ha flickvän.. Då skulle man kunna spendera tid med henne iaf..

Hur länge har man egentligen rätt att ångra sig över vissa saker man gjort i livet..? Och hur länge ska man ångra hålla på att ångra sig..? En fylla för mkt i mitt liv kan ha förändrat hela min livsbild! Eller vissa ord man sagt som man ångrar.. Eller man tappar motviationen för något som man har brunnit för.. Men kan inte ta tillbaka för det som hänt, det har ju hänt.. Inget man egentligen kan göra något åt nu.. Men ibland funderar jag på om jag nu skulle fortsatt stå i mål som liten och varit målvakt ännu idag, vart hade jag varit? Eftersom alla i princip sa att jag var bra.. Vem vet jag kanske suttit här än idag ändå....

5 totalt meningslösa saker du kanske vet, eller inte vet om mig...
1. Jag röker,och har just nu inga tankar på att sluta.
2. Jag har aldrig haft flickvän.
3. Jag har aldrig tagit droger.
4. Jag har haft droger i min hand. (ecstacy)
5. Jag lever efter mottot: "Dör jag, så dör jag"!

/The Berntsson

Dagens låt: Keri Hilson ft. Ne-Yo - Ready To Fall
Dagens bild: Tomas Ravelli




Söndag...

Idag är det söndag.. Vilket innebar fotbollsträning... Ungefär lika jobbigt som sist! :D

I torsdags bestämde jag mig även för att iår blir det Alanya i sommar! Vilket innebär bli brun, bada, festa och träffa mkt roliga människor! :D Ser sjukt mkt fram emot det! Kommer bli mkt roligare iår än förra året för vi är fler skandiaver som säljer! Skönt att bara komma iväg från Sverige..

Kommer nog dock att sakna fotbollen lite.. Kul gäng i FFK! Speciellt Billa, han e så sjukt skööööön! Men man kan la spela lite boll i Alanya med. =)

Har lite viktmässigt problem med Alanya då jag väger över 100 kg! Men hoppas jag hinner ner till 95 kg iaf.. Det är en månad till avfärd ungefär. Det är ingen omöjlighet!:D Bara träna varenda fotbollsträning , lite promenader och äta bra! Sen e formen där!

Har idag också slutat änvända min mobil! Ringer för mkt på den så har inte råd att ha den kvar.. Alla väsenliga personer som behöver mitt nummer har fått det via sms nu! Det kommer jag använda temporärt fram till jag åker.. Har inga pengar på det så kommer inte svara på sms..  

Skitsamma! Idag mår jag bra iaf!
Dagens låt  blir: Laurent Wolf - No stress! Brings back memories.
Dagens film blir: TWILIGHT - Så sjukt stor besvikelse! Endast 2 av 5 !
Dagens bild: Självklart Alanya! <3

awd





RSS 2.0